KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

MEVKA, Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantıları’nı Beyşehir’de Sürdürdü

23 Ekim 2017
Okunma Sayısı: 2165

Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi, Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu işbirliği ile başlattığı devlet destekleri bilgilendirme toplantılarını Beyşehir’de devam ettirdi.

Açılış konuşmalarını Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü uğur Özalır ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül’ün yaptığı programda MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver de MEVKA ve Konya Yatırım Destek Ofisi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından katılımcılara teşvik ve desteklerin anlatıldığı programa geçildi. Programda MEVKA Uzmanları Arif Köseoğlu ve Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi ve Teşvik Belgesi Düzenleme konularında yapmış oldukları sunum eşliğinde katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Necati Ataberk, yaptığı sunumda katılımcılara “TÜBİTAK Destekleri” ile ilgili bilgiler aktarırken, akabinde kürsüye gelen Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Osman Deligönül ise “Ar-ge ve Tasarım Merkezleri Destekleri” hakkında bilgi verdi. Programda son olarak sunum gerçekleştiren KOSGEB Konya Müdürlüğü Uzmanı Haluk Ercan “KOSGEB Destekleri” hakkında katılımcılaerı bilgilendirdi.

Program, soru – cevap kısmı ile son bulurken, MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde düzenlenen devlet destekleri bilgilendirme toplantılarının 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Ilgın’da devam edeceği de bildirildi.