KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Konya Kobi Bilgi Pazarı Programı Gerçekleştirildi

01 Aralık 2017
Okunma Sayısı: 1899

Mevlâna Kalkınma Ajansı ve Konya Ticaret Odası işbirliği ile Konya’daki KOBİ’leri devlet destek ve teşvikleri hakkında bilgilendirmek ve onların bu destek ve teşviklerden yararlanma oranlarını artırmak amacıyla “Konya KOBİ Bilgi Pazarı – Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” programı düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Savaş Ülger, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şekerci, AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’ın yaptığı programa protokolün yanı sıra çok sayıda davetli katılım sağladı.

İki gün süren ve dört oturumdan oluşan programda sırasıyla Ekonomi Bakanlığı, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), KOSGEB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kredi Garanti Fonu, TÜBİTAK ve Eximbank, “Yatırım Destekleri, işletme ve Girişimcilik Destekleri, Ar-Ge ve Yenilik Destekleri, İhracat ve Ticarileştirme Destekleri” konularında yatırımcıları bilgilendirdi.

Ayrıca, programa katılan kurum ve kuruluşlar KOBİ’leri bilgilendirmek ve sorularını yanıtlamak üzere stant açarak görevli kurumların uzmanları bireysel olarak bilgi almak isteyen veya sorunlarını iletmek isteyen firmaları bilgilendirdi ve konularına ilişkin broşür vb. dokümanlarını sundu.